Usi PVC Si Aluminiu

Usile de interior glisante se regasesc in portofoliul nostru si va pot ajuta sa economisiti spatiu in locuinta, fara a ocupa spatiu de deschidere. Sistemul de glisare este o alegere eleganta, avantajoasa si utila in separarea incaperilor in cadrul unor pereti de compartimentare.

Usile armonice din pvc sau aluminiu, tip acordeon, pot fi folosite atat la interior cat si la exterior. Reprezinta solutia ideala pentru o deschidere cu adevarat generoasa.

Vezi in portofoliu modele usi termopan si contacteaza-ne pentru oferta de pret.

usi armonice din pvc sau aluminiu

Usi Armonice

Ușile armonice sunt soluții inovative de organizare a spațiului pentru hoteluri, restaurante, sau chiar pentru locuințe. Acestea sunt renumite datorită modului în care armonizează încăperile, dar și datorită mecanismului special de deschidere.

Vezi detalii

usi glisante

Usi Glisante

Arhitecții recomandă pentru spațiile moderne vitrajul mare și coerența luminii, conferite în special de ușile glisante. Pentru o glisare cât mai ușoară se recomandă de asemenea aluminiul, deoarece acest material poate susține cu succes greutatea sticlei. Sistemul de glisare constă în role rezistente, discrete și poziționate în profilul căii de rulare.

Vezi detalii

Usi PVC Culisante Cu Ridicare

Usile culisante sunt componente clasice care confera un plus de eleganta locuintelor moderne. Datorita suprafetelor generoase din sticla, aceste usi creeaza impresia de spatiu amplu si confort. Alegerea unei uși culisante cu ridicare insa, este ideala atat din punct de vedere al designului, cat si al functionalitatii.

Vezi detalii

Testimoniale

Ce spun clienţii noştri este cel mai important pentru noi.

Recomand echipa Rotoli, baieti muncitori

Profesionalism maxim! Voi reveni cu placere si voi recomanda mai departe! Baietii care s-au ocupat de montaj, nu au plecat pana cand nu au facut toate probele necesare pentru a ma asigura ca usile functioneaza corect.

Recomand cu incredere Rotoli la care am gasit seriozitate, promptitudine si o calitate inalta. Sa tot colaborezi cu astfel de oameni.
Sunt un client super multumit!

CONTACT

Un consultant Rotoli.ro va raspunde in maxim 30 de minute!

    Adauga schita

    WhatsApp chat
    Call Now ButtonSuna