Usi Armonice

usi armonice

Usi Armonice PVC Sau Aluminiu

Ușile armonice sunt soluții inovative de organizare a spațiului pentru hoteluri, restaurante, sau chiar pentru locuințe. Acestea sunt renumite datorită modului în care armonizează încăperile, dar și datorită mecanismului special de deschidere.

Manevra de deschidere este simplă și facilă. Se realizează cu ajutorul mechanismului tip ”acordeon” format din foi armonice mobile pliant-culisante și a feroneriei de înaltă calitate. Astfel se asigură mai multă fluiditate atât în interior, cât și în exterior.

Ușile armonice beneficiază de un grad ridicat de izolare termică și fonică, fiind ideale pentru amplasarea pe terasa sau balconul locuinței. Garniturile dispuse pe întreg conturul ușii asigură nivelul optim de confort în interior.
Din punct de vedere al siguranței, ușile armonice sunt echipate cu sisteme moderne aniefracție. Sticla securizată de înaltă calitate este rezistentă la lovituri puternice și garantează durabilitate.

Pot fi fabricate în funcție de preferințe din aluminiu sau materiale PVC.

Cere Acum Oferta Personalizata

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne!

TELEFON: 0761.533.512 

Testimoniale

Ce spun clienţii noştri este cel mai important pentru noi.

Recomand echipa Rotoli, baieti muncitori

Profesionalism maxim! Voi reveni cu placere si voi recomanda mai departe! Baietii care s-au ocupat de montaj, nu au plecat pana cand nu au facut toate probele necesare pentru a ma asigura ca usile functioneaza corect.

Recomand cu incredere Rotoli la care am gasit seriozitate, promptitudine si o calitate inalta. Sa tot colaborezi cu astfel de oameni.
Sunt un client super multumit!

CONTACT

Un consultant Rotoli.ro va raspunde in maxim 30 de minute!

    Adauga schita

    WhatsApp chat
    Call Now ButtonSuna