Sticlă Securizată

Inchideri Balcoane si Terase Cu Sisteme de Sticla Securizata

Informatii despre sistemele de inchidere cu sticla securizata

Sunt confecționate din panouri de sticlă securizată sau laminată. Nu prezintă profile verticate, astfel nu blochează vederea. Sistemul de deschidere/închidere prin glisare, panourile din sticla se pliaza intr-un singur sens, sau in ambele, asemenea unui acordeon. Sistemul de panouri din sticla pentru balcon are la baza un proces de glisare facil ce implica miscari simple.

Securizarea sticlei se realizează prin încălzirea sticlei la 650 ° și răcirea sa bruscă. Astfel, se generează o compresie puternică ce îi conferă sticlei o rezistență de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic și termic comparatic cu sticla normală.
Panourile de sticlă pot fi glisate în totalitate. Glisarea se realizează cu ușurință și rapiditate, fără riscuri de accidentare. Un alt avantaj al sistemelor de închidere balcon din sticlă glisantă constă în ușurința cu care se pot spăla geamurile, și anume, din interiorul balconului, pe ambele fețe.

Oferim consultanta tuturor celor care sunt la începutul proiectului si nu au stabilite toate detaliile tehnice!

0761533512

Solutii fiabile in raport cu nevoile si cerintele clientilor

Acest mecanism prin care vă puteți închide balconul sau terasa cu geamuri culisante este foarte aspectuos dar și eficient în a vă proteja de intemperii.  Toate acestea fără a vă priva de lumină naturală, fiind ideale din punct de vedere estetic.

Sistemul glisant poate fi amplasat oriunde indiferent de climat sau altitudine deoarece este proiectat să reziste la intensificări mari ale vântului. Profilul interior asigură o perfectă izolare. În plus, dispune de canal de drenare a condensului. Acestuia i se poate atașa clanță cu cheie sau butuc pentru maxim de siguranță și protecție. Instalarea poate fi realizată cu ușurință pe orice tip de suprafață, chiar și pe suprafețe inegale.

Rotoli oferă consultanță specializată atât pentru proiectele simple cât și pentru proiectele complexe ale căror detalii tehnice sunt cunoscute.

0761533512

Avantaje Sisteme de inchidere balcon cu sticla securizata

Cel mai mic pret

Garantam ca vei obtine un pret mic la Sistem de inchidere balcon cu sticla securizata, Sistem de inchidere terasa cu sticla securizata si Usi Glisante.

Experienta

Avem experienta de partea noastra in ceea ce priveste inchiderea teraselor si a balcoanelor cu sticla securizata. Executam lucrari care sunt investitii pentru o viata.

Montaj Si Garantie

Durata de executare și montaj variază în funcție de complexitatea proiectului. Oferim garanție de montaj de 3 ani. Se pot realiza inclusiv compartimentări de birouri din sticlă securizată folosind materiale de cea mai bună calitate.

Vezi in portofoliu modele pentru inchiderea balconului si a teraselor cu sticla securizata si contacteaza-ne pentru oferta de pret.

Lucrari efectuate

Numai cateva din lucrarile noastre.

Testimoniale

Ce spun clienţii noştri este cel mai important pentru noi.

Recomand echipa Rotoli, baieti muncitori

Profesionalism maxim! Voi reveni cu placere si voi recomanda mai departe! Baietii care s-au ocupat de montaj, nu au plecat pana cand nu au facut toate probele necesare pentru a ma asigura ca usile functioneaza corect.

Recomand cu incredere Rotoli la care am gasit seriozitate, promptitudine si o calitate inalta. Sa tot colaborezi cu astfel de oameni.
Sunt un client super multumit!

CONTACT

Un consultant Rotoli.ro va raspunde in maxim 30 de minute!

    Adauga schita

    WhatsApp chat
    Call Now ButtonSuna