Usi Glisante Din Aluminiu

Usi Glisante Din Aluminiu

Usile glisante din aluminiu sunt o solutie optima atunci cand este nevoie de o acoperire a golurilor de zidarie dintr-o incapere sau cand este realizata o separare a unor pereti de compartimentare. Rolul unei usi glisante este de a inchide si de a face etanse incaperile, fara a reduce spatiul de deschidere. Incaperile mici, precum bucatariile, sunt cele mai avantajate de acest rol. Usa glisanta poate capata un aspect elegant cu ajutorul culorii profilului (orice culoare RAL sau imitatie lemn), dar si cu un panel color sau o sticla cu model.

Design

Lumina naturala da viata oricarui spatiu modern, fiind arma secreta a oricarui arhitect. Vitrajul mare permite luminii sa patrunda, iar aluminiul care il inconjoara este materialul ideal care poate spriji greutatea sticlei. Calea de rulare ascunde role mici si rezistente, care asigura o glisare lina.

Miscare fluida

Glisarea necesita o sustinere din partea de sus, dar si din partea de jos, unde marimea masei sistemului determina nivelul de frecare.

Grosime

Profilul trebuie sa aiba minim 5 cm, dintre care 2,5 cm se pot ascunde, iar ceilalti 2,5 cm minim ramasi pot lua forma unui prag.

Durabilitate

Sistemele de glisare sunt durabile, economice si fiabile, iar montajul bine facut nu cere niciun reglaj dupa finisarea lucrarii.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne!

TELEFON: 0761.533.512 

Testimoniale

Ce spun clienţii noştri este cel mai important pentru noi.

Recomand echipa Rotoli, baieti muncitori

Profesionalism maxim! Voi reveni cu placere si voi recomanda mai departe! Baietii care s-au ocupat de montaj, nu au plecat pana cand nu au facut toate probele necesare pentru a ma asigura ca usile functioneaza corect.

Recomand cu incredere Rotoli la care am gasit seriozitate, promptitudine si o calitate inalta. Sa tot colaborezi cu astfel de oameni.
Sunt un client super multumit!

CONTACT

Un consultant Rotoli.ro va raspunde in maxim 30 de minute!

    Adauga schita

    WhatsApp chat
    Call Now ButtonSuna