Termopane Salamander

termopane salamander ieftine

Termopane Salamander

Profilul de Termopane Salamander este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european (grosimea peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 40 mm. Ferestrele termopan Salamander sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe cele imitatie de lemn – stejar auriu, venghe, nuc si mahon.

Puteti alege din 4 tipuri de Profile Salamander:

  • BLUEVOLUTION 92. Noua generatie a sistemului Blu Evolution 92 mm are o structura inovativa cu 6 camere, adancime de 92 mm si este conceputa folosind o tehnologie sofisticata privind etansarea Aceasta conduce la o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica.

 

  • BLUEVOLUTION 73MM. Sistemul Salamander bluEvolution 73 cu 5 camere și 2 garnituri de bătaie permite soluții moderne pentru design-ul ferestrelor și ușilor și asigură o excelentă protecție termică și izolație fonică foarte bună. Garniturile sudate la colțuri asigură o protecție sigură împotriva intemperiilor. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestre.

 

  • STREAMLINE 76 PLUS. Sistemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata mare de viata Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

 

  • BLUEVOLUTION 82MM. Are o structura inovativa cu 6 camere, adancime de 82 mm si este conceputa folosind o tehnologie sofisticata privind etansarea Aceasta conduce la o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica.

Avantajele Termopanelor de la Rotoli

Cel mai mic pret

Garantam ca vei obtine cel mai mic pret de instalare la Termopanele Salamender. Cere Oferta!

Garantie 12 ani la geamuri Termopane

Fabricam si comercializam mai multe tipuri de termopane la preturi ieftine de calitate superioara, cu o Garantie de 12 ani.

Transport si Montaj Termopane Gratuit

Transportul si montajul geamurilor termopan este gratuit in Bucuresti si in imprejurimi.

Lucrari efectuate

Numai cateva din lucrarile noastre.

Testimoniale

Ce spun clienţii noştri este cel mai important pentru noi.

Recomand echipa Rotoli, baieti muncitori

Profesionalism maxim! Voi reveni cu placere si voi recomanda mai departe! Baietii care s-au ocupat de montaj, nu au plecat pana cand nu au facut toate probele necesare pentru a ma asigura ca usile functioneaza corect.

Recomand cu incredere Rotoli la care am gasit seriozitate, promptitudine si o calitate inalta. Sa tot colaborezi cu astfel de oameni.
Sunt un client super multumit!

CONTACT

Un consultant Rotoli.ro va raspunde in maxim 30 de minute!

    Adauga schita

    WhatsApp chat
    Call Now ButtonSuna